Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به نقل از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری در بازدید سرزده از سازمان صمت با اشاره به نرخ بالای بیکاری در استان، گفت: سازمان صمت و بخش صنعت می‌تواند نقش بسزایی در کاهش نرخ بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار داشته باشد، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اهمیت بسیار بالایی در بحث اشتغالزایی در این حوزه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه بخش خصوصی، منابع دولتی و استفاده از ظرفیت بنیادهای مختلف برای ایجاد اشتغال باید در دستور کار دستگاه‌های متولی از جمله سازمان صمت قرار بگیرد، افزود: سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بخش صنایع و معادن هستند، باید بستر لازم برای سرمایه‌گذاری فراهم شود.

وی افزود: تلاش برای توسعه و کاهش نرخ بیکاری موثر نبوده است، باید موانع پیش‌روی تولید و سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری برطرف شود، بروکراسی اداری باعث بی‌انگیزگی در بین تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران می‌شود.

هیچ اعتباری در حوزه تسهیلات اشتغال نباید برگشت بخورد

استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: اگر در بحث تولید در کشور خودکفا شویم، قطعا تحریم‌ها نیز بی‌اثر می‌شود، باید موانع پیش‌روی تولید در کشور برطرف شود، ایجاد شغل کمتر از ساخت مسجد نیست.

وی با بیان اینکه هیچ اعتباری در حوزه تسهیلات اشتغال نباید برگشت بخورد، توضیح داد: در پیگیری موضوعات نباید تنها به نامه‌نگاری اکتفا شود، باید موضوعات مهم به‌صورت حضوری پیگیری شود و این پیگیری نیز مستمر باشد.

امتیاز معادن غیرفعال سلب شود

حیدری با اشاره به اینکه ۷۰۰ پروژه نیمه‌تمام در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، گفت: باید پروژه‌های بخش صنعت از این پروژه‌ها تفکیک شود، اگر معدنی فعال نیست طبق روال اداری امتیاز آن سلب و به فرد دیگری واگذار شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه باید ادارات صنعت، معدن و تجارت در تمامی شهرستان‌ها تقویت شود، بیان کرد: اگر ادارات شهرستانی تقویت شود، میزان مراجعات به مرکز کاهش پیدا می‌کند، برخی شهرستان‌ها هنوز اداره صمت در آن‌ها مستقر نشده است.

وی تاکید کرد: مدیران در شهرستان‌ها حضور پیدا کنند، بازدیدهای میدانی از شهرستان‌ها موجب می‌شود تا مشکلات به‌درستی احصا شود و بتوان تصمیم‌گیری صحیحی برای حل آن‌ها داشت.

نظارت بر بازار در ایام پایانی سال تشدید شود

حیدری تصریح کرد: مشکلات اقتصادی و بیماری کرونا، معیشت مردم را تحت تاثیر تبعات خود قرار داده است، باید نظارت بر بازار در ایام پایانی سال تشدید شود، امسال نظارت‌ها باید مضاعف شود و تمامی دستگاه‌ها در بحث نیروی انسانی و خودرو، سازمان صمت و جهاد کشاورزی را یاری کنند، می‌توان از ظرفیت نیروهای بسیجی نیز برای بازرسی‌ها استفاده کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه افزایش قیمت نان در استان مشروط بر افزایش کیفیت نان بود، گفت: باید بازرسی بر حوزه نان افزایش پیدا کند، گزارشات حاکی از این است که کیفیت نان در استان رضایت‌بخش نیست.

وی با اشاره به اینکه باید درج قیمت بر روی کالاها مورد توجه بازرسان قرار بگیرد، بیان کرد: بحث کیفیت میوه شب عید باید مورد توجه مسئولان امر باشد، اگر میوه از کیفیت لازم برخوردار نیست به مبدا عودت داده شود، همچنین انبارداری محصولات بر اساس استانداردها باشد.

حیدری در پایان عنوان کرد: تکریم ارباب رجوع در ادارات به‌صورت جدی مورد تاکید بخش‌های مختلف در دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد.

انتهای پیام/68023/م

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار چهارمحال و بختیاری کیفیت نان نظارت بر بازار استاندار چهارمحال و بختیاری سازمان صمت شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۴۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر سیدعلی قاسم‌زاده، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیأت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی‌وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا کم‌کم بتوانیم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

قاسم‌زاده ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین فعال شده و گزارش‌های هیأت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت دانشگاهی در استان قزوین است.

روح‌الله رازینی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم هم در این نشست گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم ‌مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

همچنین در حاشیه این نشست رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم و هیات همراه از تالار قزوین شناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بازدید کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900193

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • انتخاب ۲ معلم چهارمحال و بختیاری به عنوان معلمان نمونه کشور
  • نمایشگاه ایران اکسپو فرصتی مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران در چهارمحال و بختیاری است
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان