Web Analytics Made Easy - Statcounter

میزگردی با عنوان "تعالی جامعه در گروه خبرنگاری سازنده؛ چگونگی، مشکلات و راهکارها" در دفتر خبرگزاری تسنیم استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، هفته خبرنگار بهانه‌ خوبی است تا مشکلات قشر زحمت‌کش خبرنگار روایت شود، خبرنگار نقش موثری در جهت‌دهی صحیح و تنویر افکار عمومی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه مشکلات این قشر همیشه گفته شده است و همچنان باقی مانده است، اما نقش بی‌بدیل خبرنگاران در تعالی و پیشرفت جامعه بر کسی پوشیده نیست، تا جایی که در بسیاری از جریانات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، خبرنگاران نقش موثری دارند.

بر همین اساس، میزگردی با عنوان "تعالی جامعه در گروه خبرنگاری سازنده؛ چگونگی، مشکلات و راهکارها" در دفتر خبرگزاری تسنیم استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

در این میزگرد، علیمراد مصیبی، سردبیر هفته‌نامه راوی قلم و رئیس انجمن خبرنگاران استان، احسان ربیعی مسئول سازمان بسیج رسانه استان، محمود مولوی سرپرستی روزنامه رسالت در استان، مهرداد شریفی سرپرست روزنامه جمهوری اسلامی در استان و زهره علی‌بابایی خبرنگار، در این میزگرد شرکت داشتند.

بیداری جامعه و انعکاس دغدغه‌ها دو وظیفه مهم خبرنگاران

علیمراد مصیبی، سرپرست روزنامه کار و کارگر در استان، سردبیر هفته‌نامه راوی قلم  و رئیس انجمن خبرنگاران استان در این میزگرد اظهار داشت: امروزه خبرنگاران به عنوان نمایندگان حفظ آزادی و بیان در کشور هستند و دو وظیفه بیداری جامعه و انعکاس دغدغه‌های مخاطب را دارند. 

وی با اشاره به بیمه، وضعیت معیشت، امنیت شغلی و عدم وجود قانون در حوزه رسانه و خبرنگاری به عنوان مشکلات این حوزه افزود: خبرنگار سازنده را در دو بعد اطلاع‌رسانی و نقادی می‌توان بررسی کرد، در بعد اطلاع‌رسانی خبرنگار باید اجازه فعالیت داشته باشد و خط قرمزهای تعیین شده برای بیان مشکلات بازتر باشد. 

برطرف شدن مشکلات در گرو محوریت رسانه

احسان ربیعی، مسئول سازمان بسیج رسانه استان چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: بیان کردن مشکلات یکی از ملزومات مورد احتیاج جامعه امروز است و خبرنگار باید با توجه به جهاد تبیین که فرمایش مقام معظم رهبری است در راستای انقلاب و اهداف آن گام بردارد. 

وی با اشاره به ایجاد فضای امنیت روانی خبرنگاران در سال اخیر نسبت به سال‌های گذشته خاطرنشان کرد: در جامعه قداست و ماهیت رسانه مورد غفلت و فراموشی واقع شده اما اگر  رسانه و روشنگری در کانون توجه قرار گیرد بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد. 

گسترش فزاینده رسانه در جامعه

محمود مولوی، سرپرست روزنامه رسالت در استان نیز مسکن، بیمه، حقوق و درآمد مکفی و امنیت شغلی را عمده‌ترین مشکلات خبرنگاران استان عنوان کرد و گفت: عدم تامین بودن خبرنگار احتمال سوق پیدا کردن او به بیراهه را افزایش می‌دهد که آسیب بزرگی است. 

وی تشریح کرد: در حالی که وسایل ارتباط جمعی و رسانه‌ای گسترش فزاینده‌ای داشته می‌توان گفت در کشور 80 میلیون رسانه داریم که با یک گوشی به راحتی تصویر و محتوا تهیه و به سرعت منتشر می‌کنند.

مولوی مطرح کرد: در این بین کار خبرنگار به عنوان یک منبع اصلی بسیار دشوارتر شده و باید سقم و صحت اخبار کذب و ساختگی از اخبار واقعی را تشخیص داده و به جامعه ارائه دهد. 

عدم آموزش خبرنگار حوزه رسانه را دچار ضعف کرده است

مهرداد شریفی، سرپرست روزنامه جمهوری اسلامی در استان چهارمحال و بختیاری نیز در این میزگرد تصریح کرد: عدم آموزش خبرنگار حوزه رسانه را دچار ضعف کرده و بدون آموزش رسانه‌ها نمی‌توانند به درستی رسالت خود را انجام دهند. 

وی اعتمادسازی در جامعه را از وظایف خبرنگار سازنده در جامعه دانست و افزود: آزادی بیان و امکان نگاشتن واقعیات توسط خبرنگاران باید در اولویت قرار گیرد.

به کرامت خبرنگار باید توجه بیشتری شود

زهره علی‌بابایی خبرنگار استان چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: کرامت و شأن خبرنگار در جامعه نهادینه و حفظ نشده و همین مقوله سبب می‌شود مردم و دولت جایگاهی برای آن قائل نبوده و خبرنگار از مسیر حق‌خواهی و عدالت‌خواهی خارج شود. 

مراسم متفاوت تقدیر از زحمات یک‌ساله خبرنگاران در استان کردستان/دغدغه‌های فعالان رسانه مطرح شدخبرهای خوش استاندار کردستان برای خبرنگارانخبرنگاران در مسیر آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی حرکت کنند + فیلم

وی ادامه داد: خبرنگار باید مردم را نسبت به حقوق خود آگاه کرده و جریان‌ساز باشد تا بتواند مشکلات را احصا و به رفع آن‌ها کمک کند.

انتهای پیام/7540/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تسنیم روز خبرنگار تسنیم روز خبرنگار استان چهارمحال و بختیاری سرپرست روزنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۲۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌های جبهه مقاومت روز به روز قدرت بیشتری می‌گیرند

حسن عابدینی معاون استان‌های صدا و سیما گفت: زمانی تنها رسانه مقاومت اسلامی، المنار بود اما امروز تک تک کشورهای حوزه مقاومت خودشان رسانه‌‌های قوی دارند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در سومین روز از همایش سالیانه مدیران هیئت‌های رزمندگان سراسر کشور، حسن عابدینی معاون امور استان‌های صدا و سیما سخنرانی کرد. موضوع صحبت‌های وی وضعیت رسانه‌ای ایران در جامعه جهانی بود.

عابدینی با اشاره به بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب گفت: همانطور که در بخشی از بیانات رهبر انقلاب خوانده‌اید، ایشان می‌فرمایند که تأثیر رسانه از موشک و پهپاد نیز بیشتر است. شاید اگر این جمله از زبان فرد دیگری بیان می‌شد، حمل بر تعارف می‌شد اما حضرت آقا کسی است که همه پیشرفت‌های کشور مرهون سیاستگذاری راهبردی وی است. او در هر جایی که ورود کرده پیشرفت‌های شگرف داشتیم که یکی از آنها قدرت بازدارندگی کشور است. امروز ایران در وضعیت راهبردی بسیار خوبی قرار گرفته و بدون شک قدردان آن هستیم.

پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است

وی ادامه داد: حال سوال اساسی این است که نسبت رسانه و بازدارندگی نظامی چیست؟ چرا رسانه‌های ما پا به پای پیشرفت‌های نظامی کشور، رو به ترقی و تعالی پیش نرفته است؟‌ البته شاهد تعالی رسانه‌ها در جبهه مقاومت هستیم. جالب است بدانید که در عملیات طوفان الاقصی از یکی از مقامات شنیدم که می‌گفت در کنار هر 3 نیروی نظامی، یک نیروی رسانه‌ای نیز قرار داشت تا در جنگ رسانه‌ای دشمنِ صهیونیستی پیروز شویم. خوشحالیم که رسانه‌های مقاومت روز به روز در حال گسترش هستند. یک روزی بود که تنها رسانه جبهه مقاومت اسلامی، المنار بود اما امروز تک تک کشورهای حوزه مقاومت خودشان رسانه‌‌های قوی دارند. البته همه این نیروها در ایران آموزش دیده بودند و سرچشمه‌شان در جمهوری اسلامی است.

معاون استان‌های سازمان صدا و سیما تاکید کرد: چه اتفاقی افتاد که صهیونیست‌ها که 75 سال شریان رسانه‌های دنیا را در دست داشتند، در این عملیات به فلاکت افتادند و همه جبهه جهانی به نفع مردم فلسطین تظاهرات می‌کنند؟ این موضوع یکی از قدرت‌های رسانه‌ای رسانه است و به حق است که اگر رهبری می‌فرمایند امروز قدرت رسانه از موشک و پهپاد بیشتر است. چنین اتفاقی در عملیات وعده صادق هم تکرار شد؛ همه می‌گفتند چه کسی جرات دارد حتی یک تیر علیه اسراییل شلیک کند؟ امروز اسراییل در این عملیات شکست خورده و همه رسانه‌ها آن را پوشش دادند. عملیات وعده صادق هیمنه رسانه‌ای اسراییلی‌ها را هم شکست. تصویری که رسانه‌های اسراییلی از ایرانیان نشان داده بودند، چه بود؟‌ اینکه فرماندهان ایرانی را در سوریه به شهادت می‌رسانیم و آنها هیچ کاری نمی‌کنند، اما در عملیات وعده صادق ورق برگشت و رسانه‌های دنیا تصاویر جدیدی را از قدرت بازدارندگی ایران به نمایش گذاشتند.

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: باید مراقب شگردهای رسانه‌ای دشمن باشیم و در کار رسانه‌ای خودمان هوشیار باشیم. یکی از تکنیک‌های رسانه‌ای دشمنان برچسب‌زنی علیه جمهوری اسلامی است. دروغ پردازی و تغییر واقعیت‌ها نیز شگرد دیگر آنهاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگران بازوان توانمند جامعه‌
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • میزگرد تخصصی ارزیابی عملکرد رسانه‌ای ایران در عملیات وعده صادق در قم برگزار شد
  • میزگرد تخصصی مهر گیلان برگزیده جشنواره در مسیر انتخاب شد
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • فیلم اظهارات عجیب سخنگوی شورای شهر تهران | مشکلات تقصیر گرگ‌های رسانه‌ای افتاد!
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • رسانه‌های جبهه مقاومت روز به روز قدرت بیشتری می‌گیرند
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • شاهد پیشرفت و تعالی حاکمیت اسلام هستیم